Primer de Maig. Una classe, un poble, la república catalana i la solidaritat internacional.

No podem limitar la democràcia als parlaments i les institucions. No hi ha democràcia si no subvertim les relacions d’explotació, si no democratitzem l’economia i convertim en comú la riquesa que generem com a classe treballadora. Una classe que té molts rostres, que està a les fàbriques, en l’atur, en el precarietat, a les ciutats, al sector públic, a les empreses grans i petites, a tot arreu permetent que la societat funcioni. Som l’única classe imprescindible i és hora de convertir aquesta potència en poder real, en drets i poder polític, econòmic i cultural. Sense la nostra classe no hi ha canvi, som majoria: el moment és ara, no deixem que ningú parli per nosaltres. 
Foto: Enric Català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.