Andreu Mumbrú serà el nou regidor de Crida Premianenca

Com ja és ben sabut, el fins ara regidor de Crida Premianenca Joan Ribet fa unes setmanes que va anunciar oficialment la seva renúncia al càrrec després d’anys d’entrega absoluta al projecte de Crida i a la política municipal per fer de Premià un poble més digne i viu. Tanca així una etapa política i vital que ens alegrem d’haver compartit i cedeix el relleu perquè seguim fent créixer el projecte. 

En aquest sentit, avui tenim el plaer d’anunciar-vos que serà l’Andreu Mumbrú Fuxet qui el substituirà com a regidor a partir d’ara. L’Andreu ja va ser triat dins del procés participatiu de les llistes de Crida per les darreres eleccions i és un membre actiu, tant del nostre col·lectiu com de la vida associativa i política del poble, que ara s’ha atrevit a sumar-se a la resta de regidors en aquest nou repte al front institucional. L’organització interna de Crida Premianenca té com a pilar fonamental l’assemblearisme i és d’aquesta manera com també hem parlat i planificat aquest relleu des de ja fa setmanes. 
La Crida és també un projecte col·lectiu i coral que s’enriqueix de les col·laboracions de totes les persones que hi participem, per tant podem dir que continuarem treballant amb el nostre nou regidor amb la mateixa vitalitat i contundència política que ho hem fet fins ara, fiscalitzant el govern, escoltant la ciutadania i fent d’oposició activa i propositiva.
L’Andreu és un premianenc de 28 anys que deu molt bons records d’infantesa al cau l’Espolsada i de joventut a l’Amon-ra. Es va llicenciar en Filosofia seguint la passió que va despertar en ell en Manel Codina, professor del Cristòfol Ferrer, també ha estudiat el grau de Ciències Polítiques i s’està especialitzant amb un màster en Anàlisi Política i Assessoria Institucional. Els últims temps ha combinat la docència com a professor interí de secundària amb diverses tasques de col·laboració i recerca a la Universitat de Barcelona, tant en el camp de la ciència política com de la innovació docent.

A nivell associatiu també ha estat estat voluntari de la ràdio municipal i milita a diverses plataformes lligades a la defensa del territori i el litoral: plenament immers a la Plataforma Can Sanpere 100% Públic, però també lligat a Aturem la Draga i la Plataforma Cívica Premià Port. Tot plegat fa que pugui aportar coneixement i convicció sobretot en tot allò referent a la participació ciutadana, l’organització popular, l’urbanisme crític i la defensa del territori en un sentit ampli.

De ben segur la seva formació i capacitats seran ben útils pel nostre grup municipal, però més ho serà la seva empenta, compromís social i il·lusió per aquesta vila i la seva gent.

Podeu sentir l’entrevista de presentació a Ràdio Premià clicant a aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.