La Mar Nova no es tanca!

Ja és definitiu: La Mar Nova no es tancarà! l’any vinent hi haurà escola i P3. Des de Crida Premianenca no podem deixar escapar aquesta notícia per felicitar i agrair de tot cor la feina d’aquelles persones que han lluitat de forma incondicional. Principalment a l’AMPA de l’escola que ha liderat una mobilització que passa a ser referent de país en la lluita per l’escola pública.
Infinites gràcies a tothom, qui ha editat vídeos, fet fotos, dinars i pancartes, a qui ha assistit a reunions i plens fins a altes hores per esperar per fer una pregunta, a qui ha redactat comunicats, parlat amb premsa, a aquí s’ha posat una samarreta, explicat el reclam a un veí o veïna, convençut un amic, rebatut un rumor, muntat una rua, una festa, una demanda judicial, una jornada de joc infantil amb tots els nens d’un centre davant d’un parlament. S’ha fet tot i més fins a la tancada de 30 hores a serveis
territorials del Maresme amb el suport de representants polítics i sindicals, que va suposar un clar punt d’inflexió en les negociacions.

Tota la intel·ligència i entusiasme dipositats, tota la paciència, han donat fruits! La lluita de la Mar Nova és un altre exemple que les coses es guanyen! Que val la pena somiar impossibles i fer-vos realitat! Ara toca no relaxar-se. Des de Crida demanarem al govern que incorpori les portes obertes de la Mar Nova al calendari i en faci difusió, i demanarem, com sempre hem fet, que es realitzin accions per fomentar la matriculació a totes les escoles públiques del municipi. Caldrà també posar-se a treballar en el nou mapa escolar que hem d’elaborar, una tasca que ha de permetre que cap escola pública del municipi pateixi un atac com el viscut a la Mar Nova. Gaudim de la victòria però no descansem, defensant l’escola pública, laica, democràtica, inclusiva, coeducadora i en català, única garantia d’equitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.