Les mentides del govern sobre el tancament de la Mar Nova al descobert

Ahir l’AMPA de l’escola Mar Nova feia públic un document oficial presentat pels advocats de la Generalitat de Catalunya al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya on es reconeixia que l’alcalde i la regidora d’educació van acordar el tancament de l’escola Mar Nova en una reunió l’abril de 2016,un dels motius de pes perqupè el jutge no admeti el recurs presentat per l’escola. Ho explicava ahir el portaveu de l’AMPA, Jaume Mora, a l’emissora municipal
Poques hores després el govern emetia un comunicat on s’afirmava que en l’esmentada reunió no es va pactar el tancament sinó que l’alcalde va aixecar-se de la taula com a mostra de desacord i rebuig. 
Doncs bé, al ple del maig passat un pare de l’escola va preguntar per l’esmentada reunió a l’alcalde i aquest va assegurar vehement que no s’havia parlat en cap cas del possible tancament i que n’havia sortit “satisfet”. Podeu ecoltar-ho en aquest vídeo amb els talls del ple: 
O l’alcalde mentia al maig o menteix ara el comunicat del govern, que cadascú extregui les seves conclusions. Nosaltres creiem que no ens mereixem tenir representants públics que juguin així amb un tema tan greu com el tancament d’una escola, per això hem presentat pregunta al ple demanant explicacions. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.