Sí a la república ecologista! (petita crònica de l’acte)

El passat divendres 14 de juliol, Premià de Mar va acollir l’acte a favor del sí al referèndum de l’1-0 “SÍ, viure vol dir estimar la terra, #Pren partit per la República ecologista“. A Crida Premianenca vam participar com a anfitrions d’aquesta trobada organitzada per la CUP Maresme on es va destacar la necessitat de dotar de contingut polític el procés que pugui esdevenir d’un resultat favorable al referèndum.

En aquesta línia, l’acte va comptar amb la presència de Sergi Saladié, diputat de la CUP – Crida Constituent al parlament, que va parlar del procés que està vivint el país i de les possibilitats i reptes a nivell ecològic i territorial que hem d’afrontar en la construcció de la república. Aquests reptes ecològics beuen del fil de les lluites de defensa del territori que existeixen a tot Catalunya i són fruit d’un model de gestió del territori especulador, ineficaç i al servei dels interessos d’uns pocs.

L’acte el va obrir la regidora de Crida Premianenca Marina Altés i també va comptar amb la presència de Maria Ballester, de la CUP d’Arenys de Munt, de Xevi Safont-Tria, ex-regidor de la CUP a Mataró i pagès; i de Jordi Pagès, de la plataforma “La Cisa per a Tothom”. Totes aquestes veus locals ens van permetre configurar una visió de les agressions que rep el territori a la nostra comarca i de les possibilitats de canvi que tenim al Maresme.

Us deixem algunes imatges de l’acte, podeu veure la galeria completa fent clic a aquest enllaç

Sergi Saladié CUP Crida
Sergi Saladié, diputat de la CUP-Crida Constituent al Parlament de Catalunya
Marina Altés, regidora de Crida Premianenca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.