Acte final de campanya pel Sí, encarem el diumenge de referèndum!

Aquest passat divendres 29 de setembre va tenir lloc a la plaça de l’Ajuntament l’acte final de Crida Premiananenca i la CUP pel sí al referèndum. L’acte va comptar amb parlaments del diputat de la CUP Benet Salellas, de la regidora de la Crida per Sabadell Glòria Rubio, de l’antropòloga i activista antiracista Fatima Aatar, del portaveu nacional d’USTEC Ramon Font i del regidor de Crida Premianenca Andreu Mumbrú i va omplir la plaça de gent.

Durant l’acte es va fer incidència en la necessitat de seguir treballant després de l’1 d’octubre per aconseguir la república i construir un país on no ens prenguin els drets, més just, social i on el feminisme i l’antiracisme siguin puntals. Com va dir l’Andreu, un dels nostres regidors,  “No hem arribat fins aquí per fer passes enrere, hem vingut a posar punt i final l’agenda recentralitzadora de fets consumats, a acabar la transició, trencar amb el règim del 78, hem vingut a exercir el dret a l’autodeterminació”

Us deixem un recull d’imatges de l’acte:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.