Crida a la mobilització popular contra la repressió i a favor de l’autodetermianació

Crida Premianenca anima a tota la ciutadania a participar dels diferents actes en defensa del dret a l’autodeterminació.

Fem una crida a la participació en els diversos actes i mobilitzacions que es duran a terme per tal de defensar la celebració del Referèndum de l’1 d’octubre i la legalitat democràticament emanada del Parlament de Catalunya. Mostrem alhora el rebuig a la suspensió de la Llei del Referèndum per part del Tribunal Constitucional i a l’escalada repressiva de l’Estat.

La Crida també emplaça tothom a mobilitzar-se 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, ja que en el context actual esdevé de vital importància que les mobilitzacions siguin massives arreu del país. Tant a l’acte institucional que es realitzarà a les 12h a Can Manent com a la manifestació transversal de Barcelona i a la posterior manifestació convocada per l’Esquerra Independentista a les 18h a plaça Urquinaona.

Així mateix us animem a assistir dimarts vinent a l’assemblea oberta convocada per la comissió 1-0ct on ens organitzarem per a la campanya i per garantir el referèndum des de Premià, a les 17:30h al centre cívic.

Tenim el deure de superar el règim caduc de la transició del 1978, i ara s’obre l’oportunitat de fer-li la moció de censura definitiva. Des de Premià assumim el compromís d’intervenir de manera activa en aquest moment decisiu pel nostre país, i contribuir així a teixir solidaritats per reforçar els propis processos constituents de la resta de pobles de l’Estat. Des de la Crida i l’esquerra rupturista sempre hem defensat que la desobediència és l’única via per tal de conquerir els nostres drets i no tenim cap por davant els embats de l’estat espanyol. Quan un estat ha de recórrer a la força i a la repressió, en qualsevol de les seves formes, ja ha perdut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.