Crida a la mobilització popular contra la repressió i a favor de l’autodetermianació

Crida Premianenca anima a tota la ciutadania a participar dels diferents actes en defensa del dret a l’autodeterminació.

Fem una crida a la participació en els diversos actes i mobilitzacions que es duran a terme per tal de defensar la celebració del Referèndum de l’1 d’octubre i la legalitat democràticament emanada del Parlament de Catalunya. Mostrem alhora el rebuig a la suspensió de la Llei del Referèndum per part del Tribunal Constitucional i a l’escalada repressiva de l’Estat.

La Crida també emplaça tothom a mobilitzar-se 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, ja que en el context actual esdevé de vital importància que les mobilitzacions siguin massives arreu del país. Tant a l’acte institucional que es realitzarà a les 12h a Can Manent com a la manifestació transversal de Barcelona i a la posterior manifestació convocada per l’Esquerra Independentista a les 18h a plaça Urquinaona.

Així mateix us animem a assistir dimarts vinent a l’assemblea oberta convocada per la comissió 1-0ct on ens organitzarem per a la campanya i per garantir el referèndum des de Premià, a les 17:30h al centre cívic.

Tenim el deure de superar el règim caduc de la transició del 1978, i ara s’obre l’oportunitat de fer-li la moció de censura definitiva. Des de Premià assumim el compromís d’intervenir de manera activa en aquest moment decisiu pel nostre país, i contribuir així a teixir solidaritats per reforçar els propis processos constituents de la resta de pobles de l’Estat. Des de la Crida i l’esquerra rupturista sempre hem defensat que la desobediència és l’única via per tal de conquerir els nostres drets i no tenim cap por davant els embats de l’estat espanyol. Quan un estat ha de recórrer a la força i a la repressió, en qualsevol de les seves formes, ja ha perdut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.