Suport als alcaldes i alcaldesses

Malgrat l’opció política de Crida Premianenca és no anar a declarar i instem als alcaldes a fer-ho, perquè no reconeixem aquest tribunal, donem suport tots els alcaldes i alcadesses, que estan citats a declarar davant dels jutjats en en marc de l’estat d’excepció que està implementant l’aparell del  règim de l’estat espanyol.

En el cas de l’alcalde de Premià de Mar i president de l’ACM, el Sr. Miquel Buch, donem el nostre suport i ens afegim a les mostres de solidaritat procedents dels diversos sectors polítics, socials i associatius.

Crida Premianenca adreça aquest suport a tots els càrrecs públics afectats. Als que compareixen  sense declarar i a aquells que han decidit no presentar-se, ni seguir aquests requeriments.

El dia 1 d’octubre votarem !  Per la república! Cap a la vaga general!

CRIDA PREMIANENCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.