Perfil polític de Miguel Moreno: Ràdio Premià de Mar entrevista al nou regidor de Crida Premianenca

Miguel Moreno Roldán ha estat entrevistat a Ràdio Premià, no us ho perdeu si voleu conèixer el perfil polític d’aquest company que s’ha incorporar al grup municipal de Crida en substitució de Pau Pañella.
 
Moreno: “Aquests primers mesos al càrrec han estat molt intensos degut a l’agenda nacional i antirepressiva, que ha marcat la política municipal. Estic satisfet de la feina que em toca fer en el tram final de mandat, intentant proposar, aportar el que puc i aprendre, que sempre és important”
 
“La Crida és un projecte col·lectiu que no depèn d’unes cares visibles i trobem sa que hi hagi rotació en els càrrecs. En plegar en Pau Pañella creia oportú mantenir el compromís adquirit quan vaig decidir anar a llistes i l’assemblea va decidir fer-me confiança”
 
“De fet ja fa molts anys que segueixo la tasca institucional i per tant la incorporació ha estat tranquil·la, encara que els membres de l’oposició haguem de compaginar el càrrec amb les feines pròpies i això pot generar molt volum de treball.”
 
“Des del 2011 que vaig entrar a Crida he treballat sobretot en alguns temes, per afinitat i trajectòria en el teixit associatiu, com són la cultura, l’habitatge i el territori”
 
“A nivell professional també estic lligat a qüestions de desenvolupament econòmic local, ja que sóc membre de la federació de cooperatives de treball de Catalunya. Em preocupa com des dels municipis podem generar llocs de treball de qualitat”
 
“Crec que l’economia social i solidaria és una aposta necessària davant una economia local cada cop més depenent de grans empreses com les cadenes de supermercats, que s’han multiplicat a Premià i generen feina precària. En el fons es tracta de complir amb un dels objectius que ens havíem marcat en el nostre programa: poder viure plenament i de manera digna a Premià i no només dormir-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.