Crida Premianenca convoca als actes de l’11 de Setembre

Com cada any, el municipi i el principat s’omplen de mobilitzacions amb motiu de l’Onze de Setembre. Mobilitzacions per reivindicar l’autodeterminació plena i la República Catalana, però també per omplir de contingut social el projecte de país que reivindiquem.
Crida Premianenca participarem als actes institucionals de la Diada a Premià de Mar amb una ofrena floral al monument de Rafael Casanova, tal i com hem fet els anys anteriors. Alhora, però, i en consonància amb el nostre programa polític, també convoquem a tres altres manifestacions d’abast municipal, comarcal i nacional.
  • Actes per la Diada a Premià de Mar
  • Marxa de Torxes per la Independència
El dilluns 10 de setembre se celebra la Marxa de Torxes per la Independència a Premià de Mar. Aquesta edició començarà a les 10 de la nit a la Plaça Mercè Rodoreda, fent un recorregut, torxes en mà, fins a la Plaça de l’Ajuntament, on es farà la lectura del manifest.
  • Manifestació de l’Esquerra Independentista
Les organitzacions de l’Esquerra Independentista, juntament amb altres lliutes socials, convoquem una manifestació sota el lema Autodeterminació. Perquè no decideixin per nosaltres, que tindrà lloc a Barcelona dimarts 11 a les 18,30 des de Pl. Urquinaona.

 

  • Diada per la República Catalana 1O
L’Assemblea Nacional de Catalunya, continua convocant grans mobilitzacions al centre de Barcelona, enguany centrada en el reclam del mandat del referèndum i la llibertat dels presos polítics catalans i el retorn dels exiliats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.