#TuEtsElProtagonista: iniciem el procés per crear una candidatura amb el poble: oberta, participativa i plural

Crida Premianenca comença el procés d’elaboració de la candidatura electoral que concorrerà a les eleccions del maig de 2019, per defensar un model de poble que permeti viure amb dignitat i en comunitat: afavorint els serveis públics, l’educació, la sanitat, l’habitatge, l’economia social i la preservació de l’entorn natural contra l’especulació urbanística.

El 2015 vam ser segona formació política del consistori, ara volem liderar una nova etapa. Per això iniciem un procés participatiu on #TuEtsElProtagonista:

  • Durant la primera fase, entre el 27 de novembre i el 13 de gener, tothom pot proposar fins a 10 persones que cregui que serien bones representants d’un projecte com el de Crida Premianenca i indicar que algunes figurin entre les primeres de la llista i participin de l’equip de persones que optaran a ser regidores.
  • Per participar només has d’entrar al següent ENLLAÇ
  • Aquest equip l’escollirem en una assemblea oberta el matí del 19 de gener al centre cívic de Premià. 
  • Posteriorment s’iniciarà una segona fase per sumar suports de persones que participin de la xarxa d’entitats, col·lectius i moviments socials del poble, fins a completar la llista, que presentarem en un gran acte a finals de març.

Creiem que la política municipal només és útil si es troba al servei de la gent, per això volem configurar una candidatura ben oberta, plural i representativa de totes les persones que construeix Premià dia a dia i des de baix.

Treballem amb la perspectiva del maig de 2019. Tenim un bon instrument i la possibilitat de dotar-lo de més dinamisme i força. Per a fer-ho possible necessitem més Crida, més mobilització popular i més determinació col·lectiva. Per això volem donar un nou impuls al projecte de la Crida, fent-lo més obert i efectiu, sumant persones de diferent sensibilitat política que comparteixin la inquietud per millorar Premià i crear un ampli moviment en defensa dels valors d’igualtat, llibertat i justícia social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.