Felicitació al Casal Benèfic Premianenc, entitat de l’any 2019

El ple del mes de desembre de 2018 aprovava per unanimitat el nomenament de la Fundació del Casal Benèfic Premianenc com a entitat de l’any 2019. L’entitat farà el pregó de la propera Festa Major i tindrà un protagonisme especial aquest any. Des de Crida volem felicitar el Casal Benèfic per aquest nomenament i deixem escrites algunes de les paraules que vam fer-los arribar ahir al ple com a discurs de felicitació:

Moltíssimes felicitats! Des del grup de Crida Premianenca estem orgulloses de poder nomenar-vos entitat de l’any. El Casal és una entitat amb uns valors que tots els que estem aquí hauríem de compartir i promoure: solidaritat, ètica i cura per l’altre.

Esteu allà quan us necessitem, esteu cuidant a les persones, especialment a la gent gran, en una etapa de la vida que per molts és complicada amb un alt grau de dependència. Feu que aquesta part de la vida de les persones sigui digna i a més, ho feu des de la professionalitat d’un equip interdisciplinar, posant en valor el treball de cures que tants anys ha estat invisibilitzat i, tot plegat, des de la solidaritat i sense afany de lucre.

Cal recordar que el Casal, tot i ser una entitat històrica, encara és un gran desconegut. Cuideu la nostra gent gran, els nostres avis, àvies, pares i mares. A més, des de fa alguns anys feu una tasca social molt important acollint persones i famílies en risc d’exclusió temporalment. Sou també un puntal important d’aquelles famílies que busquen suport i un respir perquè assumiu el treball de cures dels seus éssers estimats que ho necessiten; en definitiva, ens cuideu a tots i totes!

Ens omple d’orgull de poble veure les activitats que el Casal organitza pels seus residents, col·laborant amb entitats del poble, creant xarxa i fomentant el voluntariat intergeneracional. És així com vosaltres, des de la vostra tasca, feu d’aquest poble un lloc cohesionat i millor. Esperem que aquest nomenament serveixi perquè tot Premià de Mar conegui la tasca de la Fundació Casal Benèfic i permeti aconseguir un millor recolzament del consistori cap a la vostra entitat. En això últim no ho dubteu, allà hi serem al vostre costat.

Moltes felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.