19 de gener: Assemblea Oberta de Crida Premianenca per confeccionar la llista electoral

Aquest dissabte 19 de gener, Crida Premianenca cel·lebra una assemblea oberta al Centre Cívic per confeccionar de manera participativa la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del 2019. En la trobada, es posaran en comú les diferents propostes de candidats que s’han rebut gràcies a un aplicatiu web que han pogut fer servir militants i simpatitzants de la Crida, així com totes les persones interessades, durant les darreres setmanes.

Mitjançant diverses activitats dinamitzades, el conjunt dels participants de l’assemblea podran valorar l’idoneïtat de les propostes i, d’altra banda, les persones proposades podran exposar la seva visió per a treballar dins la candidatura. En acabat, l’assemblea decidirà de manera consensuada la relació i ordre dels candidats per elaborar la llista electoral final.

Fins el moment, Crida Premianenca ha rebut prop d’una vuitantena de propostes per a candidats a formar per de la llista. L’aplicatiu web per enviar propostes de noms restarà obert fins el 13 de gener, moment en el qual es tancarà i es farà el buidat de les dades.

Crida Premianenca és una candidatura municipalista, transformadora i assemblearia i un dels seus valors fundacionals és l’obertura de les institucions a la ciutadania. Aquest procés d’elaboració de llistes, lluny de les qüotes de partits o de les falses primàries, vol ser un exemple més de com entèn la Crida la manera de fer política des de la base. En aquest sentit, són el conjunt de militants i simpatitzants els que uneixen coneixements i esforços individuals per a poder assolir el repte de crear una candidatura transversal que planteja una veritable alternativa de govern a Premià de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.