Ja tenim equip! Coneix les 12 primeres persones de la candidatura

Després d’escollir Andreu Mumbrú com a cap de llista, l’assemblea de Crida ha confeccionat l’equip impulsor d’una candidatura paritària que representa la pluralitat existent al nostre municipi en edat, destresses, origen i gènere per a les eleccions municipals de 2019 a Premià de Mar.

Aquestes 12 persones treballaran com un equip integral en tots els àmbits en els quals cal actuar políticament a Premià de Mar. És per aquest motiu, que cada una de les 12 persones serà referent en una matèria concreta (urbanisme, educació, serveis socials, etc.) i estarà al davant d’un grup de treball temàtic. Des de Crida considerem que només amb aquesta visió global de Premià de Mar es poden donar resposta als reptes que té la població pels propers anys.

Els noms de les 12 persones que encapçalen la llista de Crida són, en ordre alfabètic:

Marina Altés Magret, 28 anys. Neuropsicòloga, investigadora en salut i gent gran. Ha format part de moviments socials des del voluntariat a l’atenció psicològica de persones sense recursos. Regidora de Crida des de 2015. – Persona referent en àmbit de salut

Brenda Bär Kwast, 32 anys, nascuda a l’Argentina. Doctoranda i assessora tècnica en polítiques educatives locals. Participa en lluites pel dret a l’habitatge, feministes i culturals a Premià de Mar. Regidora de Crida des de 2015. – Persona referent en àmbit d’educació.

Sebastià Caba Fabregat, 61 anys. Mestre i psicopedagog. Membre d’USTEC i militant d’Anticapitalistes de Catalunya lluitant per construir poder popular i transformar la societat des d’una vessant democràtica, de classe, femenista i ecologista. – Persona referent en àmbit de serveis a les persones.

Alba Carrillo Amat, 22 anys. Estudiant de treball social i educadora en el lleure des dels 17 anys, feminista i activista en moviments socials i polítics. – Persona referent en àmbit de feminisme.

Jordi Estarlich Corominas, 44 anys. Infermer. Activista per a una educació pública de qualitat per a tothom. Actualment implicat en la lluita per la universalització dels menjadors escolars. – Persona referent en àmbit d’Hisenda i Administració.

Paquita Guirao Torrente, 65 anys. Activista social des del 15M i participant dels moviments socials del poble en defensa d’un Premià de Mar més verd i sostenible, del transport públic i de les persones refugiades i migrades. – Persona referent en àmbit de gent gran.

Rosa Beatriz Maldonado Páez, 60 anys, nascuda a l’Argentina. Treballadora sanitària. Activista internacionalista en defensa dels drets de les persones migrades, de la sanitat pública i en la lluita feminista, tant a Catalunya com l’Argentina, per la defensa d’un avortament lliure, segur i gratuït. – Persona referent en àmbit de drets de la ciutadania.

Marta Solà Matamoros, 42 anys, gestora processal i administrativa de justícia. Ferma defensora de la festa del i pel poble. Involucrada a entitats culturals i moviments socials que fan que Premià de Mar sigui un poble viu i d’acollida. – Persona referent en àmbit de cultura.

Marc Montañés Abarca, 40 anys, nascut al País Valencià. Programador informàtic amb programari lliure. Des dels 20 anys militant en moviments antifeixistes per a construir una societat més lliure i justa. Esportista aficionat en curses de muntanya i volei. – Persona referent en àmbit d’esports.

Miguel Moreno Roldán, 30 anys. Productor audiovisual i emprenedor cooperatiu. Participa de la Federació de Cooperatives de Catalunya i la Xarxa d’Economia Solidària. Ha estat voluntari d’entitats culturals i de comunicació del municipi. És regidor de Crida des de 2017.- Persona referent en àmbit d’economia, treball i habitatge.

Andreu Mumbrú i Fuxet, 31 anys. Professor de filosofia a secundària i llicenciat en ciències polítiques. Ha treballat al programa de millora i innovació docent de la UB i com a tècnic municipal de serveis socials. Ha participat de moviments socials en defensa del territori i per un urbanisme no especulatiu. Regidor de Crida des de 2016. – Persona referent en l’àmbit de territori.

Roc Ramoneda Serra, 18 anys, estudiant de Filosofia, activista en moviments socials i culturals, tant a nivell de poble com nacional, pel dret a l’habitatge, treball digne i just i pel foment d’un oci alternatiu. – Persona referent en àmbit de joventut.

2 thoughts on “Ja tenim equip! Coneix les 12 primeres persones de la candidatura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.