Coneix la llista de Crida Premianenca per a l’Ajuntament de Premià de Mar!

Clica aquí per conèixer als nostres 12 candidats!

Ja tenim les 12 primeres persones candidates que es presentaran a les eleccions municipals d’aquest any a l’Ajuntament de Premià de Mar. Es tracta d’un equip divers, paritari i que recull experteses i experiències en tots els àmbits. Un equip que combina l’experiència de les persones que han estat regidores aquests darrers anys amb noves incorporacions que aporten idees i maneres de fer innovadores.

 

Pots veure tota la llista i conèixer més els candidats clicant aquí i entrant al nostre album de facebook

1. Andreu Mumbrú i Fuxet, 31 anys. Professor de filosofia a secundària i llicenciat en ciències polítiques. Ha treballat al programa de millora i innovació docent de la UB i com a tècnic municipal de serveis socials. Ha participat de moviments socials en defensa del territori i per un urbanisme no especulatiu. Regidor de Crida des de 2016. – Persona referent en l’àmbit de territori.

2. Paquita Guirao Torrente, 65 anys. Activista social des del 15M i participant dels moviments socials del poble en defensa d’un Premià de Mar més verd i sostenible, del transport públic i de les persones refugiades i migrades. – Persona referent en àmbit de gent gran.

3. Sebastià Caba Fabregat, 61 anys. Mestre i psicopedagog. Membre d’USTEC i militant d’Anticapitalistes de Catalunya lluitant per construir poder popular i transformar la societat des d’una vessant democràtica, de classe, femenista i ecologista. – Persona referent en àmbit de serveis a les persones.

4. Marta Solà Matamoros, 42 anys, gestora processal i administrativa de justícia. Ferma defensora de la festa del i pel poble. Involucrada a entitats culturals i moviments socials que fan que Premià de Mar sigui un poble viu i d’acollida. – Persona referent en àmbit de cultura.

5. Jordi Estarlich Corominas, 44 anys. Infermer. Activista per a una educació pública de qualitat per a tothom. Actualment implicat en la lluita per la universalització dels menjadors escolars. – Persona referent en àmbit d’Hisenda i Administració.

6. Alba Carrillo Amat, 22 anys. Estudiant de treball social i educadora en el lleure des dels 17 anys, feminista i activista en moviments socials i polítics. – Persona referent en àmbit de feminisme.

7. Roc Ramoneda Serra, 18 anys, estudiant de Filosofia, activista en moviments socials i culturals, tant a nivell de poble com nacional, pel dret a l’habitatge, treball digne i just i pel foment d’un oci alternatiu. – Persona referent en àmbit de joventut.

8. Brenda Bär Kwast, 32 anys, nascuda a l’Argentina. Doctoranda i assessora tècnica en polítiques educatives locals. Participa en lluites pel dret a l’habitatge, feministes i culturals a Premià de Mar. Regidora de Crida des de 2015. – Persona referent en àmbit d’educació.

9. Miguel Moreno Roldán, 30 anys. Productor audiovisual i emprenedor cooperatiu. Participa de la Federació de Cooperatives de Catalunya i la Xarxa d’Economia Solidària. Ha estat voluntari d’entitats culturals i de comunicació del municipi. És regidor de Crida des de 2017.- Persona referent en àmbit d’economia, treball i habitatge.

10. Rosa Beatriz Maldonado Páez, 60 anys, nascuda a l’Argentina. Treballadora sanitària. Activista internacionalista en defensa dels drets de les persones migrades, de la sanitat pública i en la lluita feminista, tant a Catalunya com l’Argentina, per la defensa d’un avortament lliure, segur i gratuït. – Persona referent en àmbit de drets de la ciutadania.

11. Marc Montañés Abarca, 40 anys, nascut al País Valencià. Programador informàtic amb programari lliure. Des dels 20 anys militant en moviments antifeixistes per a construir una societat més lliure i justa. Esportista aficionat en curses de muntanya i volei. – Persona referent en àmbit d’esports.

12. Marina Altés Magret, 28 anys. Neuropsicòloga, investigadora en salut i gent gran. Ha format part de moviments socials des del voluntariat a l’atenció psicològica de persones sense recursos. Regidora de Crida des de 2015. – Persona referent en àmbit de salut

2 thoughts on “Coneix la llista de Crida Premianenca per a l’Ajuntament de Premià de Mar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.