Suport de Crida Premianenca a les mobilitzacions i a les convocatòries de vaga

Per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. Rebutgem la “causa general” contra el sobiranisme i les llibertats. Acusem el règim. Acusem l’Estat.

Entrem en la fase decisiva de la judicialització i la repressió que manté el règim i els aparells d’estat damunt del sobiranisme, l’independentisme, el moviment popular i els representants socials i polítics encausats, represaliats, empresonats i exiliats. Davant d’una situació de gravissima excepcionalitat democràtica a Catalunya i d’uns judicis polítics totalment injustos, des de Crida Premianenca reiterem la necessitat de mostrar el nostre rebuig i d’acusar un Estat que ha empresonat representants democràtics del poble i de la societat civil, ha obligat a marxar a l’exili molts d’altres i ha detingut, processat o investigat a milers de persones que han defensat els drets fonamentals

El judici-farsa que tenim al davant constitueix un pas més en l’escalada de l’autoritarisme i en l’aplicació d’una determinada manera d’entendre la política i la justícia. Els esdeveniments es precipiten i, en un context de rivalitats entre partits polítics i de desconcert governamental a Catalunya, ens cal articular la resposta popular com ho hem fet en les grans ocasions. L’exemple dels dies 1 i 3 d’octubre de 2017 ens serveixen de guia per a l’acció, des de baix, desbordant allò que es vol tancar des de dalt. Plantant cara al règim i exercint el dret a l’autodeterminació per construir la República.

Crida Premianenca, com a formació municipalista, compromesa amb el moviment sobiranista i amb les lluites socials, antifeixista i defensora de les llibertats democràtiques, anima la població de la nostra vila a participar de les convocatòries i mobilitzacions, de les aturades i vagues, de les assemblees i del conjunt d’accions destinades a denunciar la repressió i a exigir l’alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la fi d’una “causa general” que afecta a nombrosos representants municipals, activistes i organitzacions del moviment popular.

JORNADES DE MOBILITZACIÓ POPULAR 

  • Convertim el primer dia de judici, el proper 12 de febrer, en una jornada de lluita!
  • El proper dissabte, 16 de febrer, amb una gran manifestació a la Gran Via de Barcelona, on cridem de nou a mobilitzar-se massivament. Volem que aquest nou cicle històric de mobilitzacions arribi a tots els àmbits de la societat catalana, des de l’economia i el treball, fins els nostres barris i els nostres pobles.
  • El 21 de febrer, Vaga General que, en defensa dels drets socials i laborals han convocat alguns sindicats. Com dèiem, quan els drets civils i polítics estan en perill, també ho estan, automàticament, els drets socials i laborals. I davant l’exepcionalitat del moment, el proper dissabte, 16 de març tornarem a mobilitzar-nos, aquesta vegada amb el Madrid solidari. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.