Suport de Crida Premianenca a les mobilitzacions i a les convocatòries de vaga

Per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. Rebutgem la “causa general” contra el sobiranisme i les llibertats. Acusem el règim. Acusem l’Estat.

Entrem en la fase decisiva de la judicialització i la repressió que manté el règim i els aparells d’estat damunt del sobiranisme, l’independentisme, el moviment popular i els representants socials i polítics encausats, represaliats, empresonats i exiliats. Davant d’una situació de gravissima excepcionalitat democràtica a Catalunya i d’uns judicis polítics totalment injustos, des de Crida Premianenca reiterem la necessitat de mostrar el nostre rebuig i d’acusar un Estat que ha empresonat representants democràtics del poble i de la societat civil, ha obligat a marxar a l’exili molts d’altres i ha detingut, processat o investigat a milers de persones que han defensat els drets fonamentals

El judici-farsa que tenim al davant constitueix un pas més en l’escalada de l’autoritarisme i en l’aplicació d’una determinada manera d’entendre la política i la justícia. Els esdeveniments es precipiten i, en un context de rivalitats entre partits polítics i de desconcert governamental a Catalunya, ens cal articular la resposta popular com ho hem fet en les grans ocasions. L’exemple dels dies 1 i 3 d’octubre de 2017 ens serveixen de guia per a l’acció, des de baix, desbordant allò que es vol tancar des de dalt. Plantant cara al règim i exercint el dret a l’autodeterminació per construir la República.

Crida Premianenca, com a formació municipalista, compromesa amb el moviment sobiranista i amb les lluites socials, antifeixista i defensora de les llibertats democràtiques, anima la població de la nostra vila a participar de les convocatòries i mobilitzacions, de les aturades i vagues, de les assemblees i del conjunt d’accions destinades a denunciar la repressió i a exigir l’alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la fi d’una “causa general” que afecta a nombrosos representants municipals, activistes i organitzacions del moviment popular.

JORNADES DE MOBILITZACIÓ POPULAR 

  • Convertim el primer dia de judici, el proper 12 de febrer, en una jornada de lluita!
  • El proper dissabte, 16 de febrer, amb una gran manifestació a la Gran Via de Barcelona, on cridem de nou a mobilitzar-se massivament. Volem que aquest nou cicle històric de mobilitzacions arribi a tots els àmbits de la societat catalana, des de l’economia i el treball, fins els nostres barris i els nostres pobles.
  • El 21 de febrer, Vaga General que, en defensa dels drets socials i laborals han convocat alguns sindicats. Com dèiem, quan els drets civils i polítics estan en perill, també ho estan, automàticament, els drets socials i laborals. I davant l’exepcionalitat del moment, el proper dissabte, 16 de març tornarem a mobilitzar-nos, aquesta vegada amb el Madrid solidari. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.