Crida Premianenca viatja a Madrid. L’autodeterminacio és un dret!

Aquest dissabte 16 de març serà una jornada històrica per al conjunt del moviment democràtic i sobiranista. Els carrers de Madrid s’ompliran de gent vinguda d’arreu de Catalunya, els Països Catalans i la resta de pobles de l’Estat per fer visible les reivindicacions en favor de l’alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats, l’abolició de la causa general contra l’independentisme i el clam per les llibertats democràtiques, la ruptura del règim del 78 i l’exercici del dret a l’autodeterminació dels pobles.
Una representació de Crida Premianenca hi serà present al costat de centenars de premianencs i premianenques. El regidor Andreu Mumbrú i la regidora Brenda Bär, acompanyats d’una colla de membres de Crida participaran en el seguici de l’esquerra alternativa dels pobles de l’estat espanyol. Anem a Madrid des de Premià de Mar amb un missatge internacionalista, democràtic i sobiranista. Des dels pobles, els barris i amb l’empenta de totes les lluites.
No estarem sols. A Madrid compartirem el carrer amb la gent republicana, demòcrata i progressista dels diversos indrets de l’estat espanyol. Es bo de recordar aquell binomi democràtic que combina la sobirania nacional amb la llibertat de tots els pobles. És una de les nostres divises. I és que unilateralitat i fraternitat van juntes en un mateix combat contra la injustìcia i en favor de totes les sobiranies.
La gent de l’esquerra independentista, anticapitalista, feminista i municipalista hi serem presents. Crida Premianenca és part d’aquest moviment plural, divers i imprescindible que ens recorda cada dia la màxima de que “sols el poble salva el poble”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.