222 persones donen la cara per la Crida!

La Crida sempre ha estat un projecte col·lectiu, un projecte que ha buscat fugir de personalismes i de carreres polítiques de poltrona, per construir altres maneres d’implicar la ciutadania en allò públic. Per això vam impulsar aquesta campanya de suports, perquè sabem que el poble el construïm moltes persones i des de molts llocs, i la Crida només té sentit si és eina d’aquestes moltes. Mai no ha volgut ser un partit com els altres, és un moviment plural on participar, una eina a servei de les persones, entitats i moviments socials.

 

Avui presentem el resultat de la campanya de suports on moltes i diverses persones del poble han fet arribar fotografies per donar la cara per la Crida! A totes els hi estem molt agraïdes pel seu coratge i valentia, i per la feina imprescindible que fan dia rere dia. Activistes socials, gent del teixit associatiu, de les entitats, exregidors i exregidores de l’Ajuntament de Premià en diverses etapes i legislatures, i gent a títol individual, que expressen el seu suport a la proposta d’aquest 2019 de Crida Premianenca. Més de 220 persones que aposten per una manera clara i valenta de fer política a les eleccions municipals del 26 de maig.

 

Una proposta que entenem continua sent un corrent d’aire fresc, trencador i carregat d’il·lusió que Premià necessita. Una proposta dinàmica, amb experiència i aprenentatges. Preparada per canviar el rumb de la política municipal dels darrers anys. Volem mantenir viu el fil de les lluites en favor d’un model de poble a on es pugui viure amb dignitat i en comunitat.

Cada dia amb més motius per Cridar més fort! Gràcies per fer-ho possible!

 

Pots veure el pòster sencer amb més detall en aquest link: https://www.easyzoom.com/imageaccess/da4a2c945b214147b0896131202b3a42

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.