Crida demanem que Vox no participi en el debat electoral de la ràdio municipal

L’alarmant pujada del partit d’extrema dreta, VOX, se suma al creixement del feixisme arreu d’Europa i l’auge dels discursos d’odi a escala mundial.

Les situacions a les fronteres segueixen sent de barbàrie (devolucions en calent a la frontera sud, la vulneració dels drets dels refugiats i les refugiades, les morts a la Mediterrània…). Sumat al racisme que impregna la nostra societat: la islamofòbia als mitjans, les identificacions per perfil ètnic o les persecucions policial.

A la vegada que vivim un augment del masclisme i de la LGTBIfòbia. Declaracions retrògrades fins als atacs contra els drets i les llibertats de les dones i les persones LGTBI que impulsa VOX ens trobem davant d’un greu intent de tornar a un passat més opressiu.

Des de Crida considerem que la candidatura de Vox no pot seguir sent legitimada com si es tractés d’una opció política més, degut al seu manifest menyspreu a drets fonamentals, el seu masclisme i xenofòbia manifesta, sobretot si tenim en compte que recentment el plenari va aprovar una moció per declarar Premià ciutat antifeixista que demanava explícitament que no es facilités espai a opcions polítiques racistes. Considerant que actualment Vox no disposa de representació al consistori i per tant la seva participació o no respon a un criteri discrecional, demanem clarament que es retiri la invitació a aquesta candidatura i no se li doni espai als debats electorals.

Contra el feixisme, com a poble, ens trobaran unides i contundents. #StopVox

One thought on “Crida demanem que Vox no participi en el debat electoral de la ràdio municipal

  • Marina

    A Premià de Mar, amb lloguers de 850€ (carrer Pilar), on residirien els refugiats? Som molts els que no tenim possibilitat de llogar ni tant sols un pis o habitació, gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.