Gràcies 1.813 valentes!

A Crida Premianenca estem satisfetes, ho estem perquè portem molt de temps treballant intensament per consolidar un projecte que va començar fa més de vuit anys amb l’objectiu de capgirar l’Ajuntament de Premià de Mar i que el 2011 va obtenir dos regidors com a resultat de la confiança que més de 1000 premianencs i premianenques van dipositar en nosaltres.

Aquests dos regidors es van doblar el 2015 fins arribar a quatre, amb més de 1800 vots, que ens van permetre ser el segon partit més votat i el primer grup a la oposició durant la darrera legislatura. I, finalment, aquest any 2019, en mig d’un cicle electoral molt complicat, hem mantingut el nombre de vots per sobre 1800 i s’ha mobilitzat molt electorat aconseguint foragitar l’extrema dreta de la nostra ciutat.

No obstant això, és cert que hem perdut un regidor per 40 vots i passat a ser tercera força, ja que el nostre vot no ha pujat com hauríem volgut, i que la suma de les forces sobiranistes de progrés no permet la formació del govern que desitjàvem.

Creiem que ens hem vist afectats per la dispersió del vot, per la coincidència de convocatòries i per les circumstàncies extramunicipals que han condicionat la decisió de molts ciutadans. I també, de ben segur, per coses que no hem fet bé i que haurem de millorar: hem de fer arribar millor el nostre missatge a tothom, fer-lo més entenedor i difondre´l millor, acostant-nos més allà a on ens costa més arribar.

Però també devem haver fet algunes coses bé, si no, no s’entén que haguem mantingut el nombre absolut de vot, en un context molt advers, sobretot estant a la oposició, on les accions dels grups són menys visibles (i ja es preocupen alguns de que així sigui).

En qualsevol cas, hem gaudit i après col·lectivament molt durant els darrers mesos, preparant la campanya i duent-la a terme. I és per això que volem agrair a tots i totes, les que heu i hem participat en la campanya organitzant actes, recopilant propostes, dissenyant cartells i publicacions, fent quadrants per distribuir tasques, aportant coneixements a les assemblees, donant suport públic a la candidatura, venint als nostres esdeveniments, votant-nos.

Totes sou, som, Crida Premianenca, i és per això que se’ns fa estrany donar-vos les gràcies, donar-nos-les, però no volíem deixar de fer-ho.

Ara, un cop apaivagat l’huracà de sensacions que deixa enrere el procés electoral, toca tornar a arremangar-se i seguir treballant per tal de continuar bastint aquest projecte. Un projecte, com tant hem repetit, que ens ha de permetre gaudir d’un Premià més acollidor, més inclusiu i feminista, més educador, més cuidador, a on es pugui viure i treballar amb dignitat i radicalment democràtic.

Com sempre des d’una perspectiva d’esquerra transformadora i sobiranista, que és la nostra essència, bastint ponts i aliances, creant xarxa i generant sinèrgies, apostant per una alternativa de govern en clau d’esquerres amb l’objectiu clar de canviar el model i el govern actual.

I en això estem i en això seguirem fins que ens digueu prou…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.