Dempeus davant la repressió!

Crida Premianenca expressa la seva solidaritat amb les persones detingudes en les diverses operacions de la Guàrdia Civil contra la base del moviment independentista. Al mateix temps denunciem el paper que juga el departament d’interior de la Generalitat que, una vegada mes, situa els mossos dins de les lògiques de persecució del moviment democràtic.

Estem davant d’una causa general que es multiplicarà en el context de les sentències i dels dies d’octubre. Presos i exiliats polítics, encausats, detinguts, investigats i dispositius de control permanent formen part d’un mateix relat i d’una pràctica repressiva que intenta desmobilitzar i dividir la societat.

Cal multiplicar els espais de lluita i resistència, així com reclamar de les institucions catalanes un comprimís ferm, efectiu, desobedient i radicalment democràtic amb la lluita per l’amnistia, l’autodeterminació i els drets fonamentals. Venen dies de repressió i mentides d’estat i caldrà la màxima concordança entre la societat, el moviment sobiranista, les entitats i partits amb unes institucions i un govern que no pot cedir a la barbàrie i a les crides a un ordre que no és més que el de l’autoritarisme d’un règim embogit. 

Convocatòria de resposta avui a les 19h davant l’Ajuntament de Sabadell!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.