Es crea el comitè local de campanya de la CUP pel 10N i comença la recollida d’avals

L’assemblea de Crida Premianenca va decidir aquest dilluns promoure una convocatòria per a crear el comitè local de campanya de la CUP de cara a les eleccions del 10 de novembre, primer cop que la formació anticapitalista concorre a uns comicis d’àmbit estatal.

La trobada constitutiva d’aquest espai, obert a qualsevol persona que vulgui participar de l’organització i execució de la campanya electoral, serà diumenge dia 6 d’octubre a les 18:30h a l’Ateneu Popular Eixam (C/ Torras i Bages, 39 de Premià de Mar).

Mentrestant, s’ha activat també la recollida de signatures per avalar la candidatura i fer possible que es presenti (es necessita el suport del 0’1% del cens de cada circumscripció). Per ara està confirmat que es podrà signar al mateix Ateneu els 2 i 3 d’octubre de 18h a 19h, a l’espera de concretar més punts i horaris de recollida.

Tot plegat arriba després que aquest passat dissabte el Consell Polític de la CUP decidís presentar-se a les eleccions degut al clima d’excepcionalitat que estem vivint, “per estendre la rebel·lia juntament amb totes aquelles organitzacions polítiques que volen impugnar des de l’arrel els consensos que permeten la consolidació de la monarquia i un règim del 78, que davant de la demanda de més democràcia i llibertat només sap enviar la Guàrdia Civil i articular muntatges per intentar construir un relat que presenti a l’independentisme com una opció política violenta”.

One thought on “Es crea el comitè local de campanya de la CUP pel 10N i comença la recollida d’avals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.