Crida demana que es pengi la bandera de l’arc de Sant Martí al balcó de l’Ajuntament pel 28J, malgrat la prohibició del TS

Crida proposa que tots els grups polítics, conjuntament amb les entitats o col·lectius locals que treballen pels drets LGBTI pengin de forma pública i conjuntament la bandera de l’arc de Sant Martí al balcó de l’Ajuntament pel pròxim 28 de juny.

Fa vuit anys el Ple va aprovar una moció de Crida que incloïa fer onejar la bandera de l’arc de Sant Martí al balcó de l’Ajuntament de Premià de Mar cada 28 de juny, Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI.

Recentment, però, aquest acte simbòlic ha estat posat en dubte per una resolució del Tribunal Suprem que prohibeix penjar banderes “no oficials” als Ajuntaments i edificis públics.

Des de Crida pensem que aquesta decisió representa un atac a la llibertat d’expressió, i no pot passar per sobre d’una reivindicació històrica de les associacions LGTBI. En cap cas pot considerar-se la bandera amb l’arc de Sant Martí un símbol partidista sinó que simbolitza la defensa de drets fonamentals, la igualtat i no discriminació per identitat, orientació sexual o raons de gènere. Principis consagrats a l’ordenament jurídic i compartits per tots els grups.

Per això, Crida ha traslladat la proposta a la resta de grups municipals i col·lectius LGBTI del municipi.

One thought on “Crida demana que es pengi la bandera de l’arc de Sant Martí al balcó de l’Ajuntament pel 28J, malgrat la prohibició del TS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.