Crida vol que l’Ajuntament impulsi la pacificació de la N-II

Davant l’alliberament del peatge de la autopista C-32 previst per l’any vinent, Crida Premianenca demana que l’Ajuntament de Premià de Mar comenci a treballar en la pacificació de l’actual N-II.

La formació municipalista presenta una moció (a la que també s’ha sumat ERC) on es proposa que l’Ajuntament de Premià de Mar sol·liciti que la N-II sigui un espai de titularitat municipal i tot seguir iniciar un procés de coordinació amb totes les poblacions del Maresme afectades.

A la mateixa proposta es demana que, prèviament al 31.08.2021, com a data establerta i definitiva per l’alliberament del peatge de la C-32, el govern municipal realitzi un estudi del nous usos que cal incorporar a la N-II tenint en compte els principis de mobilitat sostenible i sent respectuosos amb l’entorn natural, i que inclogui els projectes constructius d’una xarxa ciclable per la comarca del Maresme. Un cop fet l’estudi i presentat en audiència pública, Crida vol que es s’obri un procés participatiu per incorporar idees i aportacions de la ciutadania.

Per últim, la moció presentada insta al govern municipal a treballar perquè tant la xarxa de Rodalies com les xarxes de bus urbanes i interurbanes siguin adequades per garantir un transport públic de qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.