Crida vol que l’Ajuntament impulsi la pacificació de la N-II

Davant l’alliberament del peatge de la autopista C-32 previst per l’any vinent, Crida Premianenca demana que l’Ajuntament de Premià de Mar comenci a treballar en la pacificació de l’actual N-II.

La formació municipalista presenta una moció (a la que també s’ha sumat ERC) on es proposa que l’Ajuntament de Premià de Mar sol·liciti que la N-II sigui un espai de titularitat municipal i tot seguir iniciar un procés de coordinació amb totes les poblacions del Maresme afectades.

A la mateixa proposta es demana que, prèviament al 31.08.2021, com a data establerta i definitiva per l’alliberament del peatge de la C-32, el govern municipal realitzi un estudi del nous usos que cal incorporar a la N-II tenint en compte els principis de mobilitat sostenible i sent respectuosos amb l’entorn natural, i que inclogui els projectes constructius d’una xarxa ciclable per la comarca del Maresme. Un cop fet l’estudi i presentat en audiència pública, Crida vol que es s’obri un procés participatiu per incorporar idees i aportacions de la ciutadania.

Per últim, la moció presentada insta al govern municipal a treballar perquè tant la xarxa de Rodalies com les xarxes de bus urbanes i interurbanes siguin adequades per garantir un transport públic de qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.