Arrenca la campanya “Construïm la nostra història”!

Aporta les teves vivències per construir la història dels 10 anys de municipalisme a Premià de Mar

 

Divendres passat a l’Escola Sant Cristòfol vam donar el tret de sortida a les celebracions dels 10 anys de Crida Premianenca. Aquest any tenim ganes de reflexionar sobre aquesta dècada de camí compartit on han passat moltes coses. Sabem que molt ha canviat des d’aquell Maig de 2011, on al caliu de les mobilitzacions de les places, sorgia una aposta d’un conjunt de persones de Premià per construir una altra manera de fer política. Es tractava d’una aposta per municipalisme popular, des de baix, al costat de les persones i dels moviments populars, però conjuntament amb elles.

Aquest any volem compartir xerrades, actes, trobades i esperem que a la tardor una festa com els 10 anys d’aquest projecte es mereixen. Moltes persones han construït aquest projecte i no podem deixar de celebrar-ho sense totes elles.

Avui obrim la campanya d’una de les accions que volem compartir aquest any: la creació conjunta d’un llibre que recuperi les històries d’aquest 10 anys construint municipalisme a Premià de Mar. Segur que han passat moltes coses en aquest temps i que totes no sabem! Per això, volem recuperar-les de manera conjunta i et necessitem!

 

En aquest formulari -> https://framaforms.org/construim-la-nostra-historia-1622212761 i durant tot juny i juliol et convidem a compartir breument “Què és o ha estat per tu la Crida?”, alguna anècdota viscuda aquest temps, alguna reflexió, un xafardeig, un poema, un acudit, quelcom que et passa pel cap quan ho recordes!  Tot allò que tinguis ganes de compartir i que creguis que no ha de caure en l’oblit!

Ho recopilarem per enriquir aquesta història i crear aquest llibre col·lectiu amb altres capítols i que quedarà per totes.

Volem que ens serveixi per fer memòria, per compartir i continuar construint molts més anys de l’alternativa que Premià necessita!

Som-hi! Digues la teva! Cridem juntes!

 

Aquí trobràs el formulari per compartir la teva història:

En breu us compartirem més informació. Atentes a les xarxes!

 

One thought on “Arrenca la campanya “Construïm la nostra història”!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.