Crida celebra unes jornades organitzatives per enfortir l’alternativa a la sociovergència #COP2021

Aquest cap de setmana es va celebrar la #COP2021, jornades de Crida Premianenca. Durant tot el dia persones afins a la candidatura municipalista van realitzar tallers i debats a Can Roure -seu del jutjat de pau- amb l’objectiu de millorar l’organització i agafar forces de cara als propers mesos. 

Durant el matí es van refer els grups de treball i les funcions dels espais de governança: l’assemblea, la permanent, els grups de treball de territori, poble cuidador, comunitat, economia, etc. Així com millorar l’estratègia i pensar com enfortir les aliances amb entitats, moviments socials i altres organitzacions d’esquerres del municipi. A la tarda les dinàmiques es van centrar en treballar propostes concretes per a millorar Premià de Mar i ordenar-les al calendari.

Algunes de les prioritats treballades van ser l’economia social, com fer un urbanisme més humà, com reforçar els serveis públics i en general treballar per una alternativa de govern d’esquerres.

Recull d’imatges de la jornada:

One thought on “Crida celebra unes jornades organitzatives per enfortir l’alternativa a la sociovergència #COP2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.