Crida demana ampliar i millorar les nits d’estudi a la biblioteca

Crida Premianenca demana al govern municipal que es millori el calendari del servei de sala d’estudi nocturna per tal que s’iniciï abans dels exàmens universitarus i permeti estudiar amb almenys un parell de setmanes d’antelació als estudiants de totes les universitats catalanes. La formació municipalista també demana revisar els horaris dels servei per tal de cobrir una franja horària més àmplia.

Fa uns anys que la biblioteca municipal Martí Rosselló i Lloveras ofereix el servei de sala d’estudi nocturna per a estudiants coincidint amb període d’exàmens. No obstant això, les dates d’aquest servei són pràcticament les mateixes que la dels exàmens i l’horari general és de dilluns a divendres de 20:30 a 00:30h i els dissabtes i diumenges de 17 a 00.30h. 

Aquesta planificació deixa fora del servei els estudiants de la UPF (universitat pública) que realitzen exàmens trimestrals i que per a la resta d’estudiants no permet iniciar l’estudi amb la suficient antelació, ja que quan comença el servei ja es realitzen exàmens, i es poden aprofitar escasses hores d’estudi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.