Novetats al grup municipal de Crida: Andreu Mumbrú anuncia que no repetirà com a cap de llista i Marta Solà assumeix les tasques de portaveu

Andreu Mumbrú no encapçalarà la llista electoral de Crida Premianenca el 2023, com sí que va fer les darreres eleccions de 2019. El fins ara portaveu d’aquesta formació va explicar a l’emissora local que es tracta d’una decisió compartida fa molts de temps amb l’assemblea local de la candidatura.

Els motius, la convicció en els relleus polítics, la voluntat de recuperar la condició de militant de base en diverses lluites del moviment popular premianenc i especialment en la defensa de l’educació pública, i evitar ser a l’a institució “per inèrcia o pel sou”. Mumbrú, que continuarà formant part de l’equip de Crida, també va destacar la seva voluntat de dedicar-se més intensament a la criança després d’haver estat pare fa poques setmanes. 

A l’entrevista a Ràdio Premià va exposar la visió i les demandes del seu partit en els àmbits principals de la gestió municipal, i va fer èmfasi especialment en el capítol urbanístic i les polítiques social; en aquest sentit va insistir a desaprovar els plans del govern per a les finques de Metal·logènia i Transmesa, va reivindicar un cop més l’expropiació i la gestió comunitària de Can Sanpere i va posar l’accent en les polítiques d’habitatge i educació.

La regidora de Crida Marta Solà, que va prendre possessió del càrrec al ple municipal de desembre en substitució de la Paquita Guirao, ha assumit per ara les tasques de portaveu. La nova regidora també va ser entrevistada fa unes setmanes a Ràdio Premià. En la conversa Solà, llicenciada en dret i que treballa com a gestora processal en un Jutjat de Violència sobre les dones, va exposar la seva visió i posicionaments al voltant dels eixos principals de gestió municipal.

Justament i per la seva experiència professional es va mostrar rotunda a l’hora de reclamar polítiques de gènere transversals capaces de combatre el masclisme. Solà, que es va incorporar a Crida poc abans de les eleccions de 2019, va posar en valor la seva vinculació prèvia al món associatiu premianenc com un bagatge molt valuós en el salt que ara fa a la institució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.