4 condicions prioritàries de Crida per donar suport al pressupost municipal del 2023

A 13 de desembre del 2022 els grups de l’oposició de l’Ajuntament de Premià de Mar no hem rebut cap informació oficial sobre el projecte de pressupost que està elaborant el govern municipal de JUNTS i PSC. Uns eventuals pressupostos pels quals el govern ja exigeix, per endavant, a l’oposició, predisposició per aprovar-los, sense disposar de cap informació del seu contingut.

De fet, aquesta és una praxi, totalment il·lògica, però a la que ens tenen acostumats la sociovergència de Premià de Mar. JUNTS i PSC no es cansen de demanar responsabilitat i predisposició a l’oposició, amb nul.la intenció d’assumir el seu rol de govern en minoria i en conseqüència promoure un veritable escenari de comunicació i de participació per teixir sinèrgies entre govern i oposició que facin possible l’aprovació d’un pressupost fruit del consens polític.

Tot i la situació d’incapacitat per part del govern municipal de generar consens durant aquesta legislatura al voltant de la política més valuosa de l’Ajuntament, un any més CRIDA Premianenca fa un nou intent de proposta per permetre l’aprovació del pressupost.

CRIDA Premianenca ha fet arribar a l’alcalde el nostre interès en donar suport al pressupost 2023 si el govern municipal s’avé a acceptar 4 condicions que per nosaltres són cabdals i que per altra banda considerem perfectament assumibles.

  1. Fer possible l’expropiació de Can Sanpere durant el 2023 i garantir el futur projecte de gestió comunitària.
  2. Iniciar la construcció o habilitació d’un espai municipal destinat a la segona escola bressol municipal de gestió pública.
  3. Cessar, abans de finalitzar l’any en curs, el càrrec de confiança proposat per Ciutadans.
  4. Fer públic el compromís de no requalificar les parcel·les de Transmesa i Metal·logènia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.