Marta Solà encapçalarà la candidatura de la Crida Premianenca a les eleccions municipals del 28 de maig

L’assemblea va acordar que la Marta Solà faci tàndem amb en Jordi Estarlich, que ocuparà la segona posició de la candidatura.

L’assemblea de la Crida Premianenca del 27 de gener va acordar que l’actual portaveu del grup municipal a l’ajuntament de Premià de Mar, Marta Solà, encapçali la candidatura per a les properes eleccions municipals del 28 de Maig. Pots veure el vídeo resum.

Marta Solà és regidora de la Crida Premianenca des de desembre del 2021 quan va substituir la companya Paquita Guirao, tot assumint les tasques de portaveu del grup municipal.

La Marta Solà va néixer a Premià de Mar el 9 d’agost de 1976 i és llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va exercir com a advocada durant uns anys. Posteriorment, va fer oposicions i, actualment, treballa com a Gestora Processal al Jutjat de Violència sobre la dona de Granollers. Des de l’octubre de 2021, també col·labora com a docent al Centre d’Estudis Jurídics del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Per altra banda, l’assemblea va acordar que la Marta Solà faci tàndem amb en Jordi Estarlich, regidor de la Crida des del passat juliol del 2022, moment en el que va fer el relleu a l’Andreu Mumbrú, i que ocuparà la segona posició de la candidatura.

En Jordi Estarlich, va nèixer a Vic al 1974, tot i que va viure a Olot fins als 31 anys. Fa 17 anys que viu a Premià de Mar. És diplomat en Infermeria per la Universitat de Vic i Màster Oficial en Recerca de la Salut per la Universitat de Lleida. Exerceix la seva professió d’infermer en l’Atenció Continuada Urgent de Maresme – Mataró de l’Atenció Primària de Salut a la Metropolitana Nord.

Crida Premianenca, seguint el model assembleari, destinarà les properes setmanes a tancar la composició i ordre de la candidatura. Amb aquest propòsit es va acordar convocar en les properes setmanes un acte públic de presentació de les primeres posicions de la llista electoral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.