La Crida Premianenca presenta les 31 persones que conformaran la candidatura per les eleccions municipals del 28 de maig

Ahir diumenge 26 de març la Crida premianenca presentàvem les 31 persones que conformaran la candidatura per les eleccions municipals del 28 de maig. Un acte que es va realitzar el parvulari de l’escola Sant Cristòfol i en la que van participar entre 70 i 80 persones.

Com ja vam anunciar el passat gener, la Marta Solà, actual portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Premià de Mar, ocuparà el primer lloc de la candidatura. La seguiran en les primeres posicions en Jordi Estarlich com a segon candidat i el Pere Ramoneda i la Maria Muñoz en la tercera i quarta posició, respectivament.

L’acte va ser presentat per l’exregidor Andreu Mumbrú, que tancarà la llista dels 21, conjuntament amb el també exregidor Pau Panyella, que ocuparà la posició 20. Pel que fa al tram de 10 suplents, tancarà la llista dels 31 l’exregidor, i primer candidat de la Crida, el Joan Ribet. En les posicions 9, 10 i 11 respectivament estaran ocupades per l’exregidora Paquita Guirao, l’actual regidor Sebas Caba i l’exregidora Brenda Bär.

Es tracta d’una candidatura que combina la renovació, però que també aprofita l’experiència de persones que han tingut i tenen responsabilitats dins de l’organització interna de la Crida, o que han representat la formació en l’àmbit institucional de l’ajuntament.

Durant l’acte es va fer un repàs de la trajectòria política de Premià de Mar, de la feina feta, durant aquest mandat a l’ajuntament i es van fer cincs cèntims dels objectius a assolir en la legislatura vinent. Com a objectiu principal es va esmentar la possibilitat real de provocar un canvi en la governabilitat. Que sigui capaç de revertir l’actual situació d’alta pressió demogràfica i obsessió per continuar construint més. Una densitat que col·lapsa molt serveis públics i resta identitat al municipi. Un Premià de Mar que requereix polítiques urgents de foment de l’habitatge de lloguer a un preu assequible i que per aconseguir-ho necessita fer aflorar l’habitatge desocupat, en comptes de construir-ne de nou. Un municipi que precisa respirar, esponjar-se urbanísticament i recuperar espai verd naturalitzat, substituint l’excés de paviment dur. En definitiva, un poble més amable amb les seves veïnes i veïns, que abandoni els totxos, cerqui nou talent de petita i mitjana empresa, que obri camí en l’economia social i solidària, que tingui cura i promocioni el seu patrimoni cultural, que preservi el seu litoral, que cregui amb la participació ciutadana i que aposti de manera decidida i valenta per polítiques socials. I tot això només serà possible amb un govern que porti el feminisme a cada política que impulsi, amb clara vocació progressista i d’esquerres.

Jordi Estarlich, Maria Muñoz, Pere Ramoneda i Marta Solà.

La candidatura sencera queda establerta de la següent manera:

 1. Marta Solà Matamoros
 2. Jordi Estarlich Corominas
 3. Pere Ramoneda Font
 4. Maria Muñoz Ordoñez
 5. Aran Prades Doria
 6. Marta Riera Castro (Dj trapella)
 7. Marc Montañes Abarca
 8. Quim Caimel Saéz
 9. Francisca Guirao Torrente (Paquita)
 10. Sebastià Caba Fabregat (Sebas)
 11. Brenda Nazarena Bär Kwast
 12. Roc Ramoneda Serra
 13. Xànxels Rojals Faure
 14. Arnau Galí Montiel
 15. Josefina Miret Serra
 16. Aleix Roch Rosales
 17. Andrea Brandariz Núñez
 18. Àngel Pagès Anson
 19. Rosa Beatriz Maldonado Paez
 20. Pau Panyella Sàndez
 21. Andreu Mumbrú Fuxet

Suplents

 1. Mònica Garriga Miret
 2. Immaculada Corbella Puiggròs
 3. Anna Gómez Fontanills
 4. Ramon Vila Julien
 5. Gemma Parera Alvarez
 6. Josep Salinas Moya
 7. Montserrat Casademunt Zapater
 8. Carlos Hugo Ros Brun
 9. Rosa Comas Rexach
 10. Joan Ribet Casademunt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.