Fins diumenge a les urnes!

Final de campanya. Han estat uns dies de gran activitat col·lectiva fent arribar al màxim de gent possible les nostres propostes i enfortint l’alternativa que representa Crida Premianenca.  Més enllà d’aquestes eleccions, venim d’un període de moltes lluites al carrer i de propostes a les institucions.

L’endemà del 28 de maig continuarem combinant l’acció institucional amb el suport i participació en els espais on es dirimeixen els conflictes i les desigualtats, on cal contraposar el sentit de comunitat davant dels voltors i els poderosos que la voldrien sotmesa i indiferent.

Premià de Mar no pot viure d’esquena a les emergències d’una crisi global que incideix en la salut, el clima, l’alimentació, el treball i les relacions humanes. Volem un ajuntament que sàpiga interpretar la realitat i que contribueixi a transformar-la a escala local, que visqui el batec de la seva gent, de les classes populars, de les reivindicacions davant del col·lapse d’una crisi que exclou la gent vulnerable i destrossa el medi ambient, incrementant les desigualtats i les diverses formes d’explotació i marginació.

El 28 de maig tenim una nova oportunitat per capgirar l’estat de coses a la nostra vila. És temps d’alternatives, bufen vents de canvi, agitant els aires d’una comunitat que es vol organitzada de baix a dalt, sense dirigismes ni hiperlideratges personalistes, lluny de la propaganda permanent i de l’espectacle de la política convertida en un discurs mercantilitzat al servei  dels de sempre. El 28 de maig hem de sumar tota la força possible per tancar el malson de la sociovergència que ha marcat aquests anys de creixement urbanístic desmesurat, d’externalització i privatització de serveis, de clientelisme institucional, d’alcaldes autoritaris que han menyspreat a la gent organitzada, als moviments i a les entitats que fan possible una vida comunitària activa i realment existent.

Ens veiem diumenge a les urnes i ens retrobem als carrers, com sempre, amb orgull de poble, de país, de revolta i de canvi. Amb més feminisme, antiracisme, antifeixisme, sobirania i poder popular.

Fins diumenge amb Crida Premianenca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.