Tenim el millor equip. D’això n’estem convençudes!

Us presentem els dos cartells electorals que hem dissenyat per la campanya de les municipals 2023.

Ja sabeu que a la Crida sempre apostem pel treball en equip, la col·laboració i el suport mutu. Per a nosaltres, no es tracta de tenir un bon/a candidat/a, sinó de tenir un 𝙗𝙤𝙣 𝙚𝙦𝙪𝙞𝙥 de candidats.  És per això que als cartells podreu veure els 7 primers candidats de la nostra llista.

Els actuals regidors a l’Ajuntament de Premià de Mar encapçalen la llista: la Marta Solà de 1a candidata i en Jordi Estarlich de 2n. Seguits per en Pere Ramoneda en 3a posició i la Maria Muñoz de 4a.  I per acabar de conformar els 7 primers, tenim a l’Aran Prades en 5a posició, la Marta Riera (Dj Trapella ) de 6a i amb el número 7 tenim a en Marc Montañés.

Tenim el millor equip. D’això n’estem convençudes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.