Un ampli programa electoral que porta Vents de Canvi

Fem públic un ampli programa electoral que porta Vents de Canvi. Un document molt ampli que és fruit del treball compartit de moltes persones vinculades a la Crida, que des dels seus coneixements i activisme polític i social, planteja una sèrie de reptes per aconseguir un Premià de Mar que abandoni l’especulació urbanística, el ciment i la densitat demogràfica i aporti solucions per millorar el dia a dia de veïnes i veïns.

23 àmbits d’actuació, més de 150 propostes i 435 accions concretes.

El Programa Electoral Municipal 2023, conté propostes per un Premià cuidador (salut, serveis a la gent gran, seguretat preventiva, llibertats), educador (equitat i no segregació, projecte educatiu de poble), inclusiu i feminista (polítiques inclusives i perspectiva de gènere), que sigui un lloc on viure dignament (habitatge digne i per a tothom, gir en polítiques urbanístiques, entorn natural, mobilitat, energia i residus), que aposti per la transformació econòmica (economia solidària, treball digne, comerç local, fiscalitat justa) i per la construcció de sobiranies des del municipi (república, radicalitat democràtica). És el programa per un Premià de Mar on viure-hi, més feminista, més igualitari, més participatiu, més sostenible i més cuidador.

Accedir al Programa 2023.

2 thoughts on “Un ampli programa electoral que porta Vents de Canvi

  • Maria del Pilar Ventura Py

    Molts comerços han tancat. Hi ha molts locals vuits.
    Podríeu demanar que es puguin llogar com a vivienda. Són els únics lloguers assequibles. A bcn s’ha fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.