Comunicat de l’assemblea de Crida Premianenca sobre la nova legislatura.

L’assemblea de Crida Premianenca celebrada ahir a Can Roure va decidir que el nostre grup municipal format per tres regidores està disposat a propiciar un canvi de rumb polític a la nostra vila, des de l’oposició.

Estem disposades a explorar una alternativa als governs que han fomentat polítiques de dretes i especulatives. Ens oferim doncs, a explorar la possibilitat de donar suport a una nova fórmula de govern.

Un suport condicionat a les propostes de polítiques públiques, coincidents amb les idees de la Crida, que ofereixin aquestes forces polítiques. Unes propostes que entenem que han de quedar reflectides en un programa de govern il·lusionador i amb ambició transformadora.

A deu dies pel ple d’investidura i un cop definida la posició de Crida d’explorar aquest canvi, restem a l’espera que la resta de forces del consistori es posicionin i expliquin quin model de poble volen i un cop això passi, pensar entre totes la millor fórmula per configurar un Ajuntament al servei de la ciutadania de Premià.

Juny 2023,
Crida Premianenca

2 thoughts on “Comunicat de l’assemblea de Crida Premianenca sobre la nova legislatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.