Recordant en Vicenç Piñero

La gent de Crida volem expressar el nostre condol a la família i tot l’entorn d’en Vicenç. Hem rebut la trista notícia del traspàs d’un company i amic de Crida Premianenca i, sobretot, d’una bona persona, senzilla i propera, amb una llarga trajectòria en les lluites socials i polítiques a Premià de Mar. En Vicenç va arribar a la nostra vila procedent de Badalona. Eren els dies d’aquella transició, de quan creiem que tot estava per fer, dels temps del “venim de lluny i anem més lluny encara”. En Vicenç participava en les lluites veïnals del moment i es va organitzar en l’històric PSUC al qual va representar dignament des de l’oposició en el segon ajuntament democràtic. Molts el recorden mantenint la màxima igualtat entre el que es reivindicava en el carrer i en ple municipal. Anys després va fer costat a l’esquerra independentista en l’àmbit nacional i en l’àmbit local ho va fer amb Crida Premianenca. El recordarem per aquell tarannà afable i familiar. Malgrat la seva delicada salut el teníem entre nosaltres i així el volem. Com aquell mecànic, pare i avi, amb la Rosa, la família, les amistats, la vida a l’aire lliure i les lluites del poble i el país. Sempre el tindrem en el nostre cor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.