La regidora i regidors de Crida Premianenca no estarem al balcó aquesta Festa Major

Aquesta Festa Major considerem que el fet de ser regidors no ens ha de donar cap privilegi diferent de la resta de veïnes i veïns per poder estar al balcó de l’antic Ajuntament veient la jornada castellera. La Festa Major ha de ser del poble, en la seva totalitat. Considerem que tots els actes haurien de ser de caràcter popular. 

Tampoc estem d’acord amb la fórmula que s’ha utilitzat per seleccionar “l’entitat” que enguany farà el pregó. Creiem necessari repensar tant el procediment, que hauria de ser de caràcter participatiu, com acotar el perfil de candidatura susceptible a rebre el reconeixement públic a la seva trajectòria local i encàrrec del pregó. 

Per aquests dos motius aquest any la regidora i regidors de Crida Premianenca no estarem al balcó i instem a la resta de grups municipals a considerar la possibilitat de popularitzar l’assistència al balcó durant els actes de la festa d’enguany i de les que vindran.

Per altra banda, volem aprofitar per desitjar a tothom una molt bona Festa Major!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.