Crida Premianenca votarà NO a la proposta del govern municipal de recuperar el copagament en el servei de teleassistència

Crida Premianenca vol expressar la seva profunda preocupació i desacord amb la proposta plantejada per l’equip de govern de JUNTS i ERC en relació amb el servei de teleassistència. El plenari de l’ajuntament, el juliol de 2021 i a proposta de l’alcalde, va prendre la decisió unànime de renunciar al copagament, convertint aquest servei en un recurs gratuït per a tots els veïns del nostre municipi interessats a ser usuaris d’aquest servei.

Considerem que el Servei d’Atenció Domiciliària i també la teleassistència és un servei essencial molt lligat a l’àmbit de la salut, camp que considerem que hauria de ser universal.

La decisió de renunciar al copagament va ser presa partint de la base de la universalitat en serveis essencials i amb l’objectiu d’oferir suport i ajudar aquells ciutadans que més necessiten aquest tipus de serveis, contribuint a la millora de la seva qualitat de vida, simplificant l’accés a aquest recurs i evitant que el copagament pogués suposar una barrera afegida.

Davant d’aquesta desafortunada decisió de l’equip de govern de JUNTS i ERC, el grup municipal de Crida Premianenca informa que votarà en contra de la proposta de recuperar el copagament pel servei de teleassistència i que es debatrà en el proper ple del 20 de desembre de 2023.

Creiem que és crucial mantenir aquest servei gratuït per garantir el benestar i la igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans de Premià de Mar.

Estarem atents al debat i a les decisions que es prenguin en relació amb aquesta qüestió, mantenint el nostre compromís amb els principis de justícia social i solidaritat que defineixen la nostra acció política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.