Crida demana explicacions per l’obertura de l’OME a Can Roure sense informar a l’oposició.

Ahir 23 de gener, Premià Mèdia feia difusió d’un vídeo-reportatge de l’obertura de l’Oficina Municipal d’escolarització (OME) i de Premià Energia ( aquesta darrera ja fa un temps que hi està instal·lada). Aparentment, sembla algun tipus d’inauguració o presentació de les noves instal·lacions, on només hi participen membres de l’equip de govern i altres càrrecs municipals.

Crida Premianenca expressa la seva sorpresa i desconcert per l’obertura de l’OME de Premià de Mar a Can Roure sense cap informació prèvia als grups de l’oposició. Considerem que la falta d’informació als grups del consistori denota un menyspreu els principis bàsics de transparència i participació política i ciutadana que haurien de regir les decisions de l’equip de govern.

Volem recordar a l’equip de govern que els 5 grups municipals de l’oposició representem un nombre molt important de ciutadans del municipi i que tenim dret a estar informats de l’acció de govern.

Compartim la importància de poder disposar d’una OME potent, on més enllà de fer més còmode i propera la gestió de la matrícula en els centres educatius del municipi, també suposi un instrument de lluita contra la segregació escolar i de millora i coordinació dels recursos educatius i de comunicació i participació activa de la seva comunitat educativa. 

Demanem, per tant, una explicació detallada per part de l’equip de govern sobre les raons d’aquesta obertura i sobretot la manca de comunicació prèvia.

Crida Premianenca reafirma el seu compromís amb una gestió municipal que prioritzi el diàleg, la transparència i la participació i s’allunyi de personalismes en l’impuls de la millora dels serveis públics del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.