Can Sanpere ja és del poble!

CAN SANPERE ÉS 100% PÚBLIC!

Emocionades d’informar-vos que aquest matí alcaldia ha comunicat als grups municipals que l’Ajuntament ha signat l’acta d’expropiació i pagament del justpreu fixat pel consistori.

Volem destacar la lluita popular de les persones, entitats, col•lectius, associacions i el teixit social premianenc per aquesta victòria col•lectiva. Una lluita que no ha sigut fàcil i en la que durant anys moltes persones han posat les seves esperances, els seus esforços i els seus cossos per defensar la fàbrica.

Ara iniciem una segona etapa igual d’important. La lluita per garantir que Can Sanpere esdevingui aquell espai que totes sempre hem somiat: un espai amb equipaments públics de qualitat i zones verdes.

Lamentem profundament que l’equip de govern no hagi avisat a la resta de grups municipals i a les entitats vinculades a l’espai que avui s’obririen les portes de la fàbrica de nou. Estem segures de què a totes ens hagués agradat ser-hi en un dia tan important i significatiu.

Llarga vida a les lluites populars
i llarga vida a Can Sanpere! 💚✊🏼

One thought on “Can Sanpere ja és del poble!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.