Des de baix es veu millor. Visca la Festa Major

La Festa Major, tant d’hivern com d’estiu, és un moment de convivència popular on tothom té el dret de gaudir en igualtat de condicions de tots els actes que s’hi celebren. Des de Crida Premianenca, creiem que el balcó de l’antic Ajuntament hauria de ser un reflex d’aquesta convivència popular. Fa just un any, ja vam decidir no utilitzar el “dret” d’accés al balcó i vam instar a la resta de grups municipals, sense èxit, a cercar una fórmula per popularitzar l’assistència al balcó durant els actes de la festa d’enguany i de les que vindran.

Per això ens mantenim amb el mateix posicionament de fa un any i continuem defensant que el fet de ser regidors no ens ha de donar cap privilegi diferent de la resta de veïnes i veïns per poder estar al balcó de l’antic Ajuntament, assistint a qualsevol acte que s’hi celebri.

Pel que fa a l’acte del pregó, el considerem de càrrega simbòlica com a tret de sortida de la Festa Major i d’homenatge a una entitat cultural del poble. Malgrat que el govern i grups municipals encara no hem sabut trobar la fórmula participada d’escollir anualment l’associació homenatjada i que aquesta tria es continuï realitzant via decret d’alcaldia, des de Crida donem als nostres tres regidors la darrera decisió de gaudir-lo des del balcó o des del carrer.

Des de baix es veu millor. Visca la Festa Major!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.