Crida critica que el govern destini 100.000€ a dos nous càrrecs de cofiança de PDCat i PSC

El govern municipal ha anunciat la imminent incorporació de dos nous assessors. Carles Bosch, president del PDCat al Maresme i Laure Gutiérrez, regidor i antic Primer Secretari del PSC a Sentmenat, a raó de 50.000€ anuals cadascú.

La formació considera que la selecció s’ha basat en un criteri purament partidista més que basat en les necessitats de l’Ajuntament, amb una plantilla mancada des de fa anys d’efectius i al límit de capacitat per a poder assumir els serveis municipals existents.

Crida Premianenca considera que es tracta, a més a més, d’una despesa gens priorità en el context actual de crisi social, sanitària i econòmica, amb altres partides per a les que manquen recursos o que han estat retallades pel govern com són habitatge o cultura.

Segons la formació municipalista, aquesta és una de les principals raons per les que el govern va impulsar l’aprovació dels pressupostos municipals a través del mecanisme de la qüestió de confiança (sense consens i amb una majoria del Ple en contra). Un comptes elaborats abans de la pandèmia que no donen resposta a la situació actual de crisi social, econòmica i sanitària

2 thoughts on “Crida critica que el govern destini 100.000€ a dos nous càrrecs de cofiança de PDCat i PSC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.