L’àgora organitzada per les esquerres de Premià mostra l’oposició veïnal al projecte de requalificació de Transmesa i MTG

Esquerra Republicana de Catalunya, Crida Premianenca i Premià En Comú Podem valorem que va haver-hi molt bona resposta ciutadana en l’àgora que vam celebrar ahir i que va mostrar l’oposició de molts veïns i veïnes al projecte de Junts i el PSC de requalificació urbanística per fer possible la construcció de blocs de pisos en les parcel·les de Transmesa i Metal·logènia.

En aquesta trobada vam poder recollir propostes amb un alt valor social, i vam poder veure com el veïns i veïnes s’organitzaven per fer front l’especulació.

Un centenar de persones van seguir tot l’acte i d’altres espontànies es van anant aturant tot escoltant les diferents aportacions. Per tractar-se d’un acte d’aquestes característiques considerem molt exitosa la iniciativa.

Els participants van rebre amb esperança que l’oposició d’esquerres prenguem la iniciativa i presentem en el proper ple de Juliol una moció conjunta per demanar l’aturada del procés de requalificació urbanística. Paral·lelament es van continuar recollint adhesions per impulsar una plataforma ciutadana contrària a l’actual proposta del govern de JUNTS i PSC, a la que l’oposició d’esquerres a l’Ajuntament de premià de Mar i donarem tot el nostre suport.

One thought on “L’àgora organitzada per les esquerres de Premià mostra l’oposició veïnal al projecte de requalificació de Transmesa i MTG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.